Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmir Depremi Elif - Minik Elif In Hastaneden Ilk Goruntusu

Izmir Depremi Elif - Minik Elif In Hastaneden Ilk Goruntusu. Saatteki mucizeyi, elif'i kurtaran itfaiyeci anlattı. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. 3 yaşındaki elif enkazın altından yaralı olarak kurtarıldı. İzmir'de gerçeklen depremden 65 saat sonra kurtarılan elif bebek tüm türkiye'ye sevinç yaşattı. İzmir'deki 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan doğanlar apartmanı enkazı altından hafifi yaralı olarak kurtarılan 3 yaşındaki elif perincek'in kurtarıldığı anlara ait gözleri yaşartan.

3 yaşındaki elif bebek canlı olarak kurtarıldı. İzmir'de 65 saat sonra gelen mucize: İzmir'de gerçeklen depremden 65 saat sonra kurtarılan elif bebek tüm türkiye'ye sevinç yaşattı. Ölü ve yaralı sayısı artarken elif ve ayda'nın mucize kurtuluşu türkiye'yi sevince boğdu. İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif perinçek yaralı olarak kurtarıldı.

Minik Elif I Kurtaran Personel Gozyaslarini Tutamadi Turkiye Agladi
Minik Elif I Kurtaran Personel Gozyaslarini Tutamadi Turkiye Agladi from cdn.karar.com
İzmir'deki doğanlar apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki elif perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve elif'in parmağına elif'in parmağını tuttuğu kahraman i̇tfaiyeci o anları anlattı. İzmir depreminde enkaz altında kalan üç yaşındaki elif perinçek 65 saat sonra canlı olarak kurtarıldı. Gelen son dakika haberlerine göre, i̇zmir'deki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e yükseldi. İzmir depreminden 22 saat sonra enkazdan çıkarıldı. Elif'ten uzun süre ses alamayan. Saatinde bir mucize daha yaşandı. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında kalan anne seher. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı.

İzmi̇r'in seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra çıkarılan elif perinçek (3), kardeşleri elzem (10) ve ezel (10).

Saatteki mucizeyi, elif'i kurtaran itfaiyeci anlattı. Bayraklı ilçesinde yıkılan doğanlar apartmanının enkazından 3 yaşındaki elif perinçek yaralı çıkarıldı. İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif perinçek yaralı olarak kurtarıldı. İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri tamamlandı. Afad i̇zmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısını 113 olarak açıkladı. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. Elif bir anda parmağıma yapıştı. Izmirde enkazdan kurtarilan elif bebek herkesi agl. Ülkemizin nerdeyse her ilinden bölgeye yardımlar giderken milletimiz de kendi imkanlarıyla yardım çalışmaları yaptı. Seher perinçek'in kızı 3 yaşındaki elif perinçek, 65 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı. 3 yaşındaki elif enkazın altından yaralı olarak kurtarıldı. Necdet budak, aileye geçmiş olsun dileyerek, yüreğimizi dağlayan i̇zmir depreminin ardından.

Saatteki mucizeyi, elif'i kurtaran itfaiyeci anlattı. İzmir'de 65 saat sonra gelen mucize: İzmir depreminde enkaz altında kalan üç yaşındaki elif perinçek 65 saat sonra canlı olarak kurtarıldı. İzmir depreminin ardından başlatılan kurtarma çalışmalarında 65'inci saatte yeni bir mucize yaşandı. Ölü ve yaralı sayısı artarken elif ve ayda'nın mucize kurtuluşu türkiye'yi sevince boğdu.

Izmir Deki Deprem Felaketinin Simgesi Olan Minik Elif Uzerine Devrilen Sandalye Sayesinde Hayatta Tutunmus
Izmir Deki Deprem Felaketinin Simgesi Olan Minik Elif Uzerine Devrilen Sandalye Sayesinde Hayatta Tutunmus from image.piri.net
İzmir'de enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve dr. Saatte bir mucize daha yaşandı. Ülkemizin nerdeyse her ilinden bölgeye yardımlar giderken milletimiz de kendi imkanlarıyla yardım çalışmaları yaptı. İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif perinçek yaralı olarak kurtarıldı. İzmir'deki doğanlar apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki elif perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve elif'in parmağına elif'in parmağını tuttuğu kahraman i̇tfaiyeci o anları anlattı. İzmir depreminden 22 saat sonra enkazdan çıkarıldı. Saatteki mucizeyi, elif'i kurtaran itfaiyeci anlattı. Rektör budak da i̇zmir'deki depremin tüm ülkeyi sarstığını belirterek, i̇zmir depremi olur olmaz.

Ölü ve yaralı sayısı artarken elif ve ayda'nın mucize kurtuluşu türkiye'yi sevince boğdu.

3 yaşındaki elif bebek canlı olarak kurtarıldı. Ölü ve yaralı sayısı artarken elif ve ayda'nın mucize kurtuluşu türkiye'yi sevince boğdu. Depremden 65 saat sonra ise ailenin en küçük çocuğu, üç yaşındaki elif, enkazdan yaralı olarak kurtarıldı. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'deki depremde 65 saat sonra enkaz altından çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in kahramanı olan itfaiyeci muammer çelik, elif'in bir mucize olduğunu ve yaşamayı sonuna kadar hak ettiğini söyledi. İzmişr depremi elif 65 saat sonra enkaz altından çıktı elif bebek sağlık durumu. İzmir'de meydana gelen depremin ateşi, bursa'nın orhangazi ilçesine de düştü. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri tamamlandı. Seher perinçek'in kızı 3 yaşındaki elif perinçek, 65 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında kalan anne seher. Öte yandan doğanlar apartmanı'nın enkazından 3 yaşındaki elif bebek depremin 65. Kurtarılan elif bebeğin daha önce 3 çocuğuyla birlikte kurtarılan seher perinçek'in kızı.

Izmirde enkazdan kurtarilan elif bebek herkesi agl. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. Ölü ve yaralı sayısı artarken elif ve ayda'nın mucize kurtuluşu türkiye'yi sevince boğdu. Afad i̇zmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısını 113 olarak açıkladı. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı.

Kahreden Haber 10 Yasindaki Elif In Cansiz Bedenine Ulasildi Sakinca Www Sakinca Com Internet Haber En Son Haber Guncel Haberler Son Dakika
Kahreden Haber 10 Yasindaki Elif In Cansiz Bedenine Ulasildi Sakinca Www Sakinca Com Internet Haber En Son Haber Guncel Haberler Son Dakika from sakinca.com
İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif perinçek yaralı olarak kurtarıldı. Öte yandan doğanlar apartmanı'nın enkazından 3 yaşındaki elif bebek depremin 65. 3 yaşındaki elif perinçek, doğanlar apartmanı'nın enkazından 65. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmi̇r'in seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra çıkarılan elif perinçek (3), kardeşleri elzem (10) ve ezel (10). İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir depreminde enkaz altında kalan üç yaşındaki elif perinçek 65 saat sonra canlı olarak kurtarıldı. Gelen son dakika haberlerine göre, i̇zmir'deki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e yükseldi.

İzmir'de 65 saat sonra gelen mucize:

Afad i̇zmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısını 113 olarak açıkladı. Hep birlikte 'yaşıyor!' diye bağırdık. İzmir'de enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve dr. İzmir'deki depremde 65 saat sonra enkaz altından çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in kahramanı olan itfaiyeci muammer çelik, elif'in bir mucize olduğunu ve yaşamayı sonuna kadar hak ettiğini söyledi. Elif bir anda parmağıma yapıştı. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'de gerçeklen depremden 65 saat sonra kurtarılan elif bebek tüm türkiye'ye sevinç yaşattı. Rektör budak da i̇zmir'deki depremin tüm ülkeyi sarstığını belirterek, i̇zmir depremi olur olmaz. Ölü ve yaralı sayısı artarken elif ve ayda'nın mucize kurtuluşu türkiye'yi sevince boğdu. Depremden 65 saat sonra ise ailenin en küçük çocuğu, üç yaşındaki elif, enkazdan yaralı olarak kurtarıldı. İzmişr depremi elif 65 saat sonra enkaz altından çıktı elif bebek sağlık durumu. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. Saatteki mucizeyi, elif'i kurtaran itfaiyeci anlattı.

Elif bir anda parmağıma yapıştı izmir deprem. Depremden 65 saat sonra ise ailenin en küçük çocuğu, üç yaşındaki elif, enkazdan yaralı olarak kurtarıldı.

Post a Comment for "Izmir Depremi Elif - Minik Elif In Hastaneden Ilk Goruntusu"